TESTIMONIALS

testimonials -01.jpg

Isabelle Viaene

Co-owner Som-Belle - Thelma & Louise Antwerp

Isabelle Viaene

Co-owner Som-Belle - Thelma & Louise Antwerp (2007-2018)

 

Ik had de eer en het genoegen om bijna drie jaar met Sanneke samen te werken .Als mede-eigenaar van "Thelma & Louise" was ik samen met Sanneke verantwoordelijk voor de volledige ontwikkeling van de collectie. Al heel snel ontdekte ik dat Sanneke een echte "fashion professional" is. Ze is een echte designer maar met een gezonde commerciële twist. Goed onderlegd. Sanneke voelt heel snel aan hoe een collectie in elkaar zit en zoekt goed uit wie de doelgroep is, wat er in een bepaalde collectie verwacht wordt... Het was een plezier om met Sanneke te mogen werken. Sanneke neemt initiatief , is leergierig , neemt iets heel snel op, is flexibel, efficient, betrouwbaar, georganiseerd en bovendien erg discreet ! (dat kun je niet van elke freelancer zeggen !) . Daarnaast heeft ze een zeer goede technische kennis en een neus voor mooie stoffen /printen. Naast al die professionele gaven is Sanneke gewoon ook een erg fijne collega waarvan ik zelf ook veel geleerd heb!

testimonials -07.jpg

Liza Tanghe

co-CEO bij Thelma & Louise Antwerp

Liza Tanghe

co-CEO bij Thelma & Louise Antwerp (2017-2021)

Sanneke is een heel aangename persoon om mee samen te werken! Een styliste met een enorme passie voor haar vak, betrokken, correct en altijd eerlijk en oprecht. Ze heeft voor prachtige collecties gezorgd voor Thelma & Louise en nam een eindverantwoordelijkheid in het volledige proces. Op Sanneke kan je altijd rekenen.

4 Lyam.jpg

Lamyae Raoui

owner 4Lyam

Lamyae Raoui

owner 4Lyam

Sanneke heeft een zeer goede werkhouding. Ze is zeer professioneel en begrijpt het proces van ontwerpen heel goed. Ze is flexibel en zeer efficiënt. Dankzij haar ervaring en inzet hebben we goede fabrikanten gevonden. Ze is erg prettig om mee samen te werken.

testimonials -03.jpg

Neera Lamba de Blok

DIRECTOR at Creativo Designs BV

Neera Lamba de Blok

DIRECTOR at Creativo Designs BV

Ik heb in 2005-2006 met Sanneke gewerkt. Ik was net met mijn bedrijf begonnen en ik had iemand nodig die mijn rechterhand kan zijn in mijn bedrijf. (NL / IINDIA) Ze paste zonder problemen in de functie en toonde een groot potentieel. Ze is sterk, intelligent, hardwerkend en met veel inzicht in de modewereld. Ze kan niet alleen ontwerpen, maar is ook in staat om het technische aspect van de ontwerpontwikkeling te begrijpen. Dat geeft haar een voorsprong op veel andere ontwerpers. Haar kennis over stoffen, patronen maken en opvolgen is opmerkelijk. Met haar goede productkennis heeft ze een goede relatie opgebouwd met zowel klanten als leveranciers in India. Het was een plezier om haar bij me te hebben, zowel qua werk als sociaal.

testimonials -04.jpg

Ute Uekermann

Quality Manager Hunkemöller

Ute Uekermann

Quality Manager Hunkemöller

 

Sanneke is een consistente betrouwbare collega, gestructureerd en efficiënt. Haar kennis is verspreid over alle productklassen en deelt deze op een prettige manier. Sanneke is flexibel en een goede teamspeler; zelfs in haar rol als freelance kledingtechnicus bij Hunkemöller was ze toegewijd aan haar werk.

testimonials -09.jpg

Peter van Beek

CEO at Bemontex BV

Peter van Beek

CEO at Bemontex BV

 

Sanneke de Bont is een prettig persoon om mee samen te werken, ze is flexibel, heeft een goede werkhouding en is efficiënt. Sanneke ontwikkelde naar tevredenheid een outdoor collectie voor Life Line Brand. Wij hebben hier leren kennen als een betrouwbare en vakkundige ontwerper.

testimonials -05.jpg

Joost Balthazar Onderwaater 

Founder & Maniging Director Deserious INsty!e Fashion Group B.V.   

Joost Balthazar Onderwaater 

Founder & Maniging Director Deserious INsty!e Fashion Group B.V.   

 

Sonika Fashion Design & Production heeft mij op een zeer aangename en deskundige manier geholpen met het "sourcen" van producenten in Turkije (Istanbul area). Daarnaast hadden wij (deserious) zonder de vakkundigheid van Sanneke de eerste collectie nooit op tijd af kunnen hebben. Ik heb Sanneke dan ook leren kennen als iemand die zich voor 200% inzet en de deadline (met of zonder nachtje doorwerken) weet te halen. Kortom een kanjer om mee te werken! 

hippos _Tekengebied 1.jpg

Philippe Van Laer

Director Hippos NV

Philippe Van Laer

Director Hippos NV

 

Sanneke needed only a little input to understand the task she than got hired for. Her experience helped her in understanding the requirements and resulted in an output we hoped for. This should be a base on which we look forward to continue working for the next seasons!

testimonials -02.jpg

Lody Klement

Owner Global Woman

Lody Klement

Owner Global Woman

 

Een echte gepassioneerde modeprofessional: daar leerde ik kennis mee maken. Gedreven door vakmanschap en enthousiasme vertaalt zij snel en correct de wensen van haar klant.

Sanneke brainstormt graag buiten de opdracht om en mobiliseert haar - nogal uitgebreide - netwerk om de opdrachtgever vooruit te helpen.

Sanneke is een eerlijk, oprecht persoon, een plezier om mee samen te werken.

testimonials -11.jpg

Alicia Molitor

Design Manager Donna Karan New York, (NY, USA) 

Alicia Molitor

Design Manager Donna Karan New York, (NY, USA)

 

Sanneke liep sinds juli 2000 stage bij Donna Karan Women's Signature Design Team. (tot januari 2001) Sanneke is zeer productief geweest in de stage bij Donna Karan Signature. Ze heeft de stage succesvol en helaas (voor ons) afgerond. Hieronder de lijst met de verantwoordelijkheden van Sanneke.

 

• Geassisteerd in het ontwerpproces van concept tot verkoop

• Nauw samengewerkt met de afdeling Stof bij het maken van kleurkaarten en stofpresentaties

• Gewerkt aan ontwerpinspiratie door te winkelen en vintage uit de kostuumbibliotheek te halen.

• Showroom opgezet met directeur en 's avonds laat gewerkt om looks samen te stellen.

• Assisteren bij lokale en internationale Trim Sourcing. Zat bij alle trimverkopersvergaderingen.

• Assisteren bij vergaderingen/sourcing van stof- en printleveranciers.

• Inrichten en onderhouden van de Designkamer.

• Doorpassen en communicatie met de Patroonafdeling.

 

Sanneke heeft een zeer gerespecteerde indruk en bijdrage gemaakt aan ons ontwerpteam. Ze is erg enthousiast over al haar werk en tegelijkertijd efficiënt geweest. Sanneke kan zelfstandig werken en neemt initiatieven om de klus te klaren. Ze heeft een dynamische persoonlijkheid die we erg verfrissend vinden.

Meer testimonials kunt u vinden op LinkedIn Profiel