Portret-Sannekedebont
Education & work
Opleiding en werkervaring leest u terug op het LinkedIn Profiel van Sanneke.
 

Sanneke de Bont is een zeer ervaren fashion professional. Haar lange staat van dienst kenmerkt zich door een creatieve no-nonsense aanpak.

 

Na verschillende banen posities in de modesector is De Bont in 2008 voor zichzelf begonnen. Ze wilde haar kennis en ervaring breder en efficiënter inzetten. Van kortlopende adviesopdrachten voor startende ondernemers tot het opzetten van nieuwe collecties voor grote commerciële modeketens. De Bont kent alle facetten van het vak. Dat maakt haar tot een zeer ervaren en allround mode professional met oog voor het hele proces, van idee tot het eindresultaat in de winkel.

 

Haar scherpe analytische blik op design én production, maakt dat zij in de hele keten inzetbaar is als ‘trouble shooter’. To the point kan zij aantonen waar processen verbeterd en geoptimaliseerd kunnen worden.

 

De Bont onderscheidt zich door een zeer brede en technische benadering van het modevak. Haar vakkundige en ambachtelijke focus brengt mode terug tot de essentie.

 

De Bont werkt zelfstandig maar is ook een prettige collega. In zowel kort- als langlopende samenwerkingsverbanden toont zij steeds haar meerwaarde aan.

 

Haar werk is haar passie. Door reizen, beursbezoeken, bijwonen van lezingen en trendseminars, het lezen van vakliteratuur en volgen van bloggers is De Bont steeds helemaal up-to-date. 

 

 

Bekijk de blog van Sonika

SANNEKE DE BONT