REFERENCES

DESIGN

PRODUCT DEVELOPMENT

SOURCING

CONSULTING

 
 
 
 
 

De opdrachtgever geeft aan wat het bedrijf zoekt aan producenten. Goed contact met prodcutiebedrijven is een essentieel onderdeel van een goede collectie. Het bezoeken van productiebedrijven is daarom een doeltreffende investering. Face to face werkt nog altijd het beste voor een goede vertrouwensband en uiteindelijk voor het beste resultaat in de productie zelf. Uiteraard blijven de gesourste contacten waar de klant uiteindelijk mee werkt exclusief.

SOURCING

Advies. Bijvoorbeeld voor het opstarten van een (nieuwe) collectie. Maar Sonika biedt ook gericht advies op onderdelen van het proces. Zoals ontwerp, pasvorm, maatvoering, sampling, productie etc.

 

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden die Sonika u kan bieden

CONSULTING

Sonika gaat concreet en analytisch te werk. Wat wil de opdrachtgever? Wie is de doelgroep? Hoe zien de voorgaande verkoopcijfers eruit? Wat is de (commerciële) doelstelling? Sonika is niet gebonden aan een bepaalde doelgroep. Mode is immers altijd in beweging. Dat geldt ook voor de aard van de opdracht. Het kan gaan om het ontwerpen van een hele collectie. Maar ook een deel daarvan. Of accessoires. Sonika ontwerpt ook prints. Eigen prints worden steeds belangrijker om een collectie onderscheidend te maken.

 

Bekijk ontwerpen van Sonika 

DESIGN

Naast ontwerpen biedt Sonika product development. De designer weet als geen ander hoe het ontwerp er daadwerkelijk uit moet komen te zien. Een boeiend proces omdat daarmee het eindresultaat valt of staat. Van idee naar ontwerp, tot draagbaar kledingstuk. Met alle tussenstappen. Zoals het zoeken van de juiste stoffen en het sourcen van de juiste productieadressen. Sonika bewaakt deze processen met oog voor het commercieel eindproduct.

PRODUCT DEVELOPMENT