Bureau-sonika-ontwerpen

DESIGN

Sonika gaat concreet en analytisch te werk. Wat wil de opdrachtgever? Wie is de doelgroep? Hoe zien de voorgaande verkoopcijfers eruit? Wat is de (commerciële) doelstelling? Sonika is niet gebonden aan een bepaalde doelgroep. Mode is immers altijd in beweging. Dat geldt ook voor de aard van de opdracht. Het kan gaan om het ontwerpen van een hele collectie. Maar ook een deel daarvan. Of accessoires. Sonika ontwerpt ook prints. Eigen prints worden steeds belangrijker om een collectie onderscheidend te maken.

 

Bekijk ontwerpen van Sonika 

 
Bureau-sonika-ontwerpen

PRODUCT DEVELOPMENT

Naast ontwerpen biedt Sonika product development. De designer weet als geen ander hoe het ontwerp er daadwerkelijk uit moet komen te zien. Een boeiend proces omdat daarmee het eindresultaat valt of staat. Van idee naar ontwerp, tot draagbaar kledingstuk. Met alle tussenstappen. Zoals het zoeken van de juiste stoffen en het sourcen van de juiste productieadressen. Sonika bewaakt deze processen met oog voor het commercieel eindproduct.

 
Sonika-wereldkaart-sourcing

SOURCING

De opdrachtgever geeft aan wat het bedrijf zoekt aan producenten. Goed contact met prodcutiebedrijven is een essentieel onderdeel van een goede collectie. Het bezoeken van productiebedrijven is daarom een doeltreffende investering. Face to face werkt nog altijd het beste voor een goede vertrouwensband en uiteindelijk voor het beste resultaat in de productie zelf. Uiteraard blijven de gesourste contacten waar de klant uiteindelijk mee werkt exclusief.

 

CONSULTING

Advies. Bijvoorbeeld voor het opstarten van een (nieuwe) collectie. Maar Sonika biedt ook gericht advies op onderdelen van het proces. Zoals ontwerp, pasvorm, maatvoering, sampling, productie etc.

 

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden die Sonika u kan bieden

Sonika-kleding-consulting

REFERENCES

Thelma & Louise
trinity
Tender woman
Puppick
stroke
prenatal
Papillon
Marsh
jbc
hipperdepip
studio anneloes
Global woman rond
Friday
dstrezzed
FNG group
Coisa
Deserious
Cast Iron
10days
Hunkemoller
Hema
claudia straeter
Geisha
Donna Karan
Anna van Toor
lifeline
Coisa
Marsh
stroke
Tuff
OmM
Next

DESIGN

PRODUCT DEVELOPMENT

SOURCING

 

CONSULTING