top of page

TESTIMONIALS

testimonials -01.jpg

Isabelle Viaene

Mede-eigenaar Som-Belle - Thelma & Louise Antwerpen

 

Ik heb bijna drie jaar de eer en het genoegen gehad om met Sanneke samen te werken. Als mede-eigenaar van "Thelma & Louise" was ik samen met Sanneke verantwoordelijk voor de volledige ontwikkeling van de collectie. Al snel ontdekte ik dat Sanneke een echte "modeprofessional" is. Ze is een echte ontwerper maar met een gezonde commerciële inslag. Goed onderlegd. Sanneke voelt snel aan hoe een collectie in elkaar zit en zoekt goed uit wie de doelgroep is, wat er van een bepaalde collectie wordt verwacht... Het was een plezier om met Sanneke samen te werken. Sanneke neemt initiatief, is leergierig, neemt dingen snel in zich op, is flexibel, efficiënt, betrouwbaar, georganiseerd en zeer discreet! (dat kun je niet van elke freelancer zeggen!) . Daarnaast heeft ze zeer goede technische kennis en een neus voor mooie stoffen/prints. Naast al die professionele gaven is Sanneke ook nog eens een hele fijne collega van wie ik zelf ook veel heb geleerd!

testimonials -07.jpg

Liza Tanghe

co-CEO bij Thelma & Louise Antwerpen (2017-2021)

 

Sanneke is een zeer prettig persoon om mee samen te werken! Een styliste met een enorme passie voor haar vak, betrokken, correct en altijd eerlijk en oprecht. Ze heeft prachtige collecties voor Thelma & Louise gemaakt en nam de eindverantwoordelijkheid in het hele proces. Op Sanneke kun je altijd rekenen.

4 Lyam.jpg

Lamya Raoui

Eigenaar 4Lyam

 

Sanneke heeft een zeer goede werkhouding. Ze is zeer professioneel en begrijpt het proces van ontwerpen heel goed. Ze is flexibel en zeer efficiënt. Dankzij haar ervaring en inzet hebben we goede fabrikanten gevonden. Ze is erg prettig om mee te werken.

testimonials -03.jpg

Neera Lamba de Blok

Directeur bij Creativo Designs BV

 

Ik heb lang geleden met Sanneke gewerkt in 2005-2006. (NL / INDIA) Ik was net mijn bedrijf begonnen en ik heb iemand nodig die mijn rechterhand in mijn bedrijf kan zijn. Ze paste zonder problemen in de functie en toonde een groot potentieel. Ze is sterk, intelligent, hardwerkend en met veel inzicht in de modewereld. Ze kan niet alleen ontwerpen, maar begrijpt ook het technische aspect van de ontwerpontwikkeling. Dat geeft haar een voorsprong op veel andere ontwerpers. Haar kennis over stoffen, patronen maken en opvolgen is opmerkelijk. Met haar goede productkennis wist ze een goede relatie op te bouwen met zowel klanten als leveranciers in India. Het was een genoegen om haar bij me te hebben, zowel op het werk als op sociaal gebied.

testimonials -04.jpg

Ute Uekermann

Kwaliteitsmanager Hunkemöller

 

Sanneke is een consistente betrouwbare collega, gestructureerd en efficiënt. Haar kennis is verspreid over alle productklassen en deelt deze op een prettige manier. Sanneke is flexibel en een goede teamplayer; zelfs in haar rol als freelance kledingtechnicus bij Hunkemöller was ze toegewijd aan haar werk.

testimonials -09.jpg

Pieter van Beek

CEO bij Bemontex BV

 

Sanneke de Bont is een prettig persoon om mee samen te werken, ze is flexibel en heeft een goede werkhouding en is efficiënt. Sanneke heeft naar tevredenheid een outdoor collectie ontwikkeld voor Life Line Brand. Wij hebben ons hier leren kennen als een betrouwbare en kundige ontwerper.

testimonials -05.jpg

Joost Balthazar Onderwaater 

Oprichter & Directeur Deserious INsty!e Fashion Group BV

 

Sonika Fashion Design & Production heeft mij op een zeer prettige en deskundige manier geholpen met het "sourcen" van producenten in Turkije (omgeving Istanbul). Daarnaast hadden we (helaas) de eerste collectie nooit op tijd af kunnen krijgen zonder de expertise van Sanneke. Ik heb Sanneke dan ook leren kennen als iemand die zich 200% inzet en de deadline weet te halen (met of zonder doorwerken). Kortom, een topper om mee samen te werken!

hippos _Tekengebied 1.jpg

Philippe Van Laer

Bestuurder Hippos NV

 

Sanneke had slechts een klein beetje input nodig om te begrijpen voor welke taak ze vervolgens werd aangenomen. Haar ervaring hielp haar de vereisten te begrijpen en resulteerde in een output waar we op hoopten. Dit moet een basis zijn waarop we de komende seizoenen graag verder willen werken!

testimonials -02.jpg

Lody Klement

Eigenaar Global Woman

 

Een echte gepassioneerde modeprofessional: daar heb ik kennis mee gemaakt. Gedreven tot vakmanschap en enthousiasme vertaalt ze snel en correct de wensen van haar klant.

Sanneke denkt graag buiten haar opdracht om en mobiliseert haar - vrij uitgebreide - netwerk om de klant vooruit te helpen.

Sanneke is een eerlijke, oprechte persoon, een plezier om mee samen te werken!

testimonials -11.jpg

Alicia Molitor

Ontwerpmanager Donna Karan New York, (NY, VS)

 

Sanneke loopt sinds juli 2000 stage bij Donna Karan Women's Signature Design Team. (tot januari 2001) Sanneke is zeer productief geweest tijdens haar stage bij Donna Karan Signature. Ze heeft haar stage succesvol en helaas (voor ons) afgerond. Hieronder de lijst met verantwoordelijkheden van Sanneke.

  • Begeleiden van het ontwerpproces van concept tot verkoop

  • Nauw samengewerkt met de afdeling Stoffen bij het maken van kleurkaarten en stofpresentaties.

  • Gewerkt aan ontwerpinspiratie door te winkelen en antiek uit de kostuumbibliotheek te halen.

  • Showroom opgezet met Director en 's avonds laat gewerkt aan het samenstellen van looks.

  • Assisteren bij lokale en internationale Trim Sourcing. Zat in alle vergaderingen van trimleveranciers.

  • Assisteren bij vergaderingen / sourcing van stof- en printleveranciers.

  • Organiseren en onderhouden van de Design room.

  • Paswerk en communicatie Patronenafdeling.

 

Sanneke heeft een zeer gerespecteerde indruk gemaakt en bijgedragen aan ons ontwerpteam. Ze is erg enthousiast over al haar werk en tegelijkertijd efficiënt. Sanneke kan zelfstandig werken en neemt initiatieven om de klus te klaren. Ze heeft een dynamische persoonlijkheid die we erg verfrissend vinden.

Lees meer testimonials op mijn LinkedIn-profiel

bottom of page