top of page
DESIGN
Bureau-sonika-ontwerpen

DESIGN

Naast creatief ga ik concreet en analytisch te werk. Wat wil de opdrachtgever? Wie is de doelgroep? Hoe zien de voorgaande verkoopcijfers eruit? Wat is de (commerciële) doelstelling?

Het kan gaan om een hele collectie of een deel daarvan. Een mood, kleurkaart, ontwerpen, de technische sheets etc. Tevens accessoires, artworks of all-over designs. (Eigen prints worden steeds belangrijker om een collectie onderscheidend te maken.) Een ontwerpproces kan intern, maar ook met online meetings gaat het enorm vlot en doelgericht. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie hierover.

 

Bekijk ontwerpen van Sonika 

PRODUCTION
Bureau-sonika-ontwerpen

PRODUCT DEVELOPMENT

Als freelance fashion designer weet als geen ander hoe het ontwerp er daadwerkelijk uit de productie lijn moet komen. Een boeiend proces omdat daarmee het eindresultaat valt of staat. Van idee naar ontwerp, tot het eindresultaat. Met alle tussenstappen. Zoals de technische sheets, het zoeken van de juiste stoffen en het sourcen van de juiste productieadressen. Sonika bewaakt deze processen met oog voor het commercieel eindproduct.

SOURCING
Sonika-wereldkaart-sourcing

SOURCING

De opdrachtgever geeft aan wat het bedrijf zoekt aan producenten. Goed contact met prodcutiebedrijven is een essentieel onderdeel van een goede collectie. Het bezoeken van productiebedrijven is daarom een doeltreffende investering. Face to face werkt nog altijd het beste voor een goede vertrouwensband en uiteindelijk voor het beste resultaat in de productie zelf. Uiteraard blijven de gesourste contacten waar de klant uiteindelijk mee werkt exclusief.

CONSULTING

CONSULTING

Advies. Bijvoorbeeld voor het opstarten van een (nieuwe) collectie. Maar ook gericht advies op onderdelen van het proces. Zoals ontwerp, pasvorm, maatvoering, sampling, productie etc.

 

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden die Sonika u kan bieden.

Sonika-kleding-consulting
bottom of page